fbpx

Een huis verkopen. Het lijkt soms makkelijk, zeker in een aantrekkende markt, maar er komt toch echt heel wat bij kijken. De basis is natuurlijk de allerbeste presentatie van de woning. Maar minstens zo belangrijk is een actief verkoopbeleid. Niet afwachten, maar zelf actief op de markt gaan zoeken naar de beste koper. Dat is wat M2 Makelaars voor je doet.

Met meer dan 275 verkochte woningen per jaar heb je bij M2 Makelaars de garantie dat je kunt rekenen op een flinke hoeveelheid ervaring en vele tevreden klanten die je voor zijn gegaan. Ons actieve beleid zorgt voor de beste koper en gedurende het hele verkooptraject kun je rekenen op persoonlijke communicatie. Zowel op moderne wijze zoals via Whatsapp als gewoon een ouderwets verslag via de telefoon na een bezichtiging.

Het hele traject van de eerste foto van het huis tot de overdracht bij de notaris verzorgen wij. En dat doen we al vele jaren naar volle tevredenheid van onze klanten. Daarom adviseren wij ook naar hén te luisteren. Via deze link kunnen alle reviews die wij van onze klanten hebben ontvangen worden nagelezen.

Interesse? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan! Een makelaar komt dan langs, maakt een vrijblijvende waardebepaling en heeft antwoorden op alle vragen die er zijn over het verkopen van het huis.

Gratis waarderapport

Wil je nu al een indicatie van de waarde? Vraag dan een online waarderapport op. Met het beantwoorden van een paar korte vragen heb je binnen 2 minuten een waarderapport in de mail!

Afspraak  maken

Bel, mail of Whatsapp één van onze kantoren en we komen snel langs! Klik hier voor onze contactgegevens.