Hoe haal je alles uit een Open Huizen Dag?

Aankomende zaterdag zal een deel van ons woningaanbod deelnemen aan de Open Huizen Dag. Tussen 11:00 – 15:00 uur kun je deze woningen vrijblijvend komen bezichtigen, vooraf een afspraak maken is niet nodig! Benieuwd welke objecten deelnemen? Ontdek het hier!
De ultieme kans voor jouw als zoeker om wellicht jouw nieuwe droomhuis te vinden. Maar hoe vul je zo’n dag nu zo efficiënt mogelijk in? Wij helpen je graag verder!
  • Wanneer je begint met de zoektocht naar een nieuwe woning, is het belangrijk om het financiële plaatje op orde te hebben. Ga langs bij een hypotheekadviseur en bespreek de mogelijkheden. Zo weet je precies welke woningen je aan jouw lijstje kunt toevoegen, of juist kunt overslaan. Onze hypotheekadviseur Eric Giesbertz gaat graag eens met je in gesprek!
  • Heb je al een eigen koopwoning? Laat naast een hypotheekgesprek dan vooraf een waardebepaling uitvoeren! Wil je op korte termijn de waarde van jouw woning weten? Maak dan gebruik van onze Online Waardebepaling zodat je direct een indicatie hebt!
  • Zet jouw woonwensen goed op een rijtje. Dit helpt bij het zoeken en selecteren van woningen die je wilt bezichtigen tijdens de Open Huizen Dag.
  • Heb je naar aanleiding van bovenstaande stappen een lijstje met woningen opgesteld? Plan dan van te voren een route! Op deze manier win je zoveel mogelijk tijd zodat je misschien alle woningen wel kunt bekijken!
  • Maak een lijstje met vragen welke je aan de verkopende partij kunt stellen tijdens een bezichtiging. Vergeet hier ook geen aantekeningen van te maken en eventueel foto’s te nemen. Mochten er vragen ontstaan, kun je na de Open Huizen Dag contact met de verkopend makelaar opnemen.
  • Is er een woning welke tijdens de Open Huizen dag wellicht wel iets kan worden? Neem dan contact op met de makelaar!
Hopelijk zullen bovenstaande tips je helpen tijdens de Open Huizen Dag. Heel veel succes en plezier met de bezichtigingen!

Op de hoogte blijven?

Deel je mailadres met ons en ontvang relevant woonnieuws van M2 Makelaars.