Het Zeeuwse Scheidingshuis is een breed gedragen initiatief van specialisten om mensen die een echtscheiding overwegen of die met een echtscheiding te maken hebben laagdrempelige hulp te bieden op diverse terreinen waar zij zich zelf vaak geen raad mee weten.

In eerste instantie kijken wij hierbij samen of de relatie hersteld kan worden of dat een echtscheiding onvermijdelijk is. Hier kan het Zeeuwse Scheidingshuis hulp bij bieden middels een relatietherapeut of een psycholoog. Maar er is bijvoorbeeld ook specifieke ondersteuning voor kinderen mogelijk omdat ook of met name kinderen het veelal erg moeilijk hebben als de relatie onder druk staat of als een echtscheiding in gang is gezet.

De deelnemers aan Het Zeeuwse Scheidingshuis zijn allemaal dienstverleners die op dit kennisgebied hun sporen verdiend hebben. Wij bieden de helpende hand ten aanzien van bijvoorbeeld relatietherapie, hulp voor kinderen of op financieel gebied (bijvoorbeeld hypotheekadvies en overige belangrijke financiële- en verzekeringsvraagstukken). Maar ook vragen over (nieuwe) huisvesting, alimentatie, verdeling van de boedel, het opstellen van een ouderschapsplan en nog veel meer kunt u voorleggen aan Het Zeeuwse Scheidingshuis. Wij helpen u vanuit de verschillende vakdisciplines om deze moeilijke tijd zo goed mogelijk door te komen.

Wij als makelaarskantoor kunnen u helpen bij het vinden van alternatieve huisvesting en bij de begeleiding van eventuele verkoop van de gezamenlijke woning. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Klik hier om naar de website van Het Zeeuwse Scheidingshuis te gaan.