Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Grander Port

7 stadsvilla’s aan de rand van Vlissingen

Op de grens tussen Vlissingen en Koudekerke, tegenover Der Boede en buitenplaats ‘Moesbosch’ worden door bouwbedrijf Kambier 7 prachtige, vrijstaande stadsvilla’s gerealiseerd. Er is keuze uit twee woningtypes:

Woningtype Ingels is een huis met op de begane grond naast de woonkamer een garage en bijkeuken en op de verdieping 4 slaapkamers en een badkamer. Het is mogelijk om dit woningtype uit te voeren met een gelijkvloers woonprogramma. In dat geval vervalt de garage/bijkeuken en wordt een slaapkamer en badkamer op de begane grond gerealiseerd.

Woningtype Thyssen is een woning met standaard een gelijkvloers woonprogramma op de begane grond. Een badkamer en slaapkamer gelijkvloers dus. Dit woningtype heeft vervolgens nog eens 2 slaapkamers op de verdieping. Het is ook mogelijk om op de verdieping een 2e badkamer te laten realiseren.

Kijk verder op deze pagina voor een uitgebreide beschrijving en plattegrond van deze beide woningtypes.

Binnenkort: webinar met presentatie van Nieuwbouwproject Grander Port in Vlissingen! Op woensdag 28 oktober kan vanaf 19.30 uur ‘s avonds een online interactieve presentatie gevolgd worden. Klik hier voor meer info en/of aanmelden.

Op elk kavel kan gekozen worden welke woning gebouwd wordt.

Prijslijst

Kavel 1, 822 m2, VERKOCHT
Kavel 2, 777 m2, € 642.500,- v.o.n.
Kavel 3, 731 m2, € 627.500,- v.o.n.
Kavel 4, 703 m2, € 619.000,- v.o.n.
Kavel 5, 678 m2, € 612.500,- v.o.n.
Kavel 6, 655 m2, € 605.000,- v.o.n.
Kavel 7, 622 m2, € 595.000,- v.o.n.
Kavel 8, 751 m2, € 632.500,- v.o.n.

Algemene kenmerken van beide woningtypes:

 • Zeer duurzaam met ca. 18 zonnepanelen en een EPC van 0. (afhankelijk van de grootte/uitvoering, wordt berekend hoeveel zonnepanelen nodig zijn om op een EPC van 0.0 uit te komen)
 • Kunststof kozijnen
 • Bodemwarmtepomp voor verwarming en mogelijkheid tot koelen
 • Vloerverwarming in de gehele woning
 • Kavelgroottes van  622 m2 tot zelfs 777 m2
 • Eigen ‘toegangsbrug’ per twee woningen
 • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
 • Achtertuin pal op het zuiden gelegen
 • Inclusief luxe sanitair
 • Zeer compleet uitgevoerd

Lees alle details in de technische omschrijving van Grander Port.

Afbouwpakket
Het is om de woning ‘sleutelklaar’ opgeleverd te krijgen. In het afbouwpakket zijn de volgende zaken voorzien:

 • Keuken
 • Spackspuitwerk op alle wanden
 • PVC vloeren in de gehele woning
 • Plinten in de gehele woning

Met het afbouwpakket kunt u de woning dus direct betrekken! Vraag naar de mogelijkheden bij de makelaar.

Woonkamer vergroten
Een andere standaard optie is de vergroting van de woonkamer. Het is mogelijk deze met 1,8 meter naar de achterzijde toe te vergroten. Met deze aanpassing wordt de woonkamer van 39,2 m2 vergroot naar 51,5 m2. De totale inhoud van het huis neemt met 45 m3 toe. Een vergroting van de woonkamer heeft een meerprijs van € 11.000,- incl. BTW.

Neem contact op met M2 Makelaars voor een informatief gesprek naar de mogelijkheden.

 

Woningtypes

Type Ingels

Dit woningtype is een woning met een royale woonkamer met openslaande tuindeuren naar de achtertuin, open keuken voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken, toilet en garage op de begane grond. Op de verdieping zijn vervolgens vier slaapkamers en een luxe badkamer met douche en wastafel. Het 2e toilet is separaat via de overloop te bereiken.

Zeer praktisch: op de overloop van de verdieping is een vlizotrap naar een ruime bergzolder.

Woningtype Ingels kan ook uitgevoerd worden met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. In dat geval vervalt de garage/bijkeuken en komt daar wel een schuur voor fietsen voor in de plaats. Locatie van de keuken is in overleg te bepalen uiteraard. De aanpassing tot een gelijkvloers woonprogramma heeft een meerprijs van € 11.000,-.

Deze woning heeft een woonoppervlakte van 130 m2 (of 140 m2 bij het gelijkvloers woonprogramma) en een inhoud van 620 m3.

Plattegronden

 

Type Thyssen

Woningtype Thyssen is een compactere uitvoering van type Ingels. Dit huis heeft op de begane grond standaard een slaapkamer en badkamer, naast uiteraard de ruime woonkamer met open keuken. Ook heeft dit huis een inpandige berging waar fietsen geparkeerd kunnen worden.

Op de verdieping heeft dit huis twee slaapkamers en de mogelijkheid voor een 2e badkamer met douche, wastafel en toilet. Bij dit woningtype is het ook mogelijk om een groot dakterras te laten realiseren.

Uiteraard is de kwaliteit en het afwerkingsniveau gelijk aan type Ingels.

Deze woning heeft een woonoppervlakte van 116 m2 en een inhoud van 553 m3.

Plattegronden