Binnen het duurzame nieuwbouwproject Claverveld te Vlissingen worden fraaie twee-onder-één-kap woningen gebouwd met een gelijkvloers woonprogramma: op de begane grond is naast woonkamer en keuken ook een slaapkamer en badkamer te vinden. Alle woonfuncties dus op één gelijkvloers niveau!

Deze huizen beschikken daarnaast over een verdieping met talloze mogelijkheden: slaapkamers, een extra badkamer voor bijvoorbeeld logees, een werkkamer, noem maar op. Geheel naar eigen inzicht in te richten en te gebruiken.

De woningen liggen aan de rand van Vlissingen, grenzend aan het buitengebied. Voor wandelaars of natuurliefhebbers een uitstekende locatie: heerlijk wandelen langs de velden, bijvoorbeeld over het bunkerpad wat tot aan Middelburg doorloopt.

Duurzame wijk

Claverveld is een duurzame wijk: de woning worden niet meer op het gasnet aangesloten, maar de verwarming vindt plaats door middels van een milieuvriendelijk warmtepomp systeem. En de (elektrische) energie die daarvoor nodig is, wordt door de zonnepanelen op het dak gecompenseerd. Een energieneutraal huis dus!

Foto’s / Impressies

Binnenzijde

Klik hier om impressies van de binnenzijde in een 360 graden tour te bekijken!

Onderhoudsarm

Deze huizen zijn onderhoudsarm: kunststof kozijnen en thermisch verduurzaamd hout bij de uitbouw. Een druppeltje olie in de scharnieren en af en toe een doek over de kozijnen is het enige onderhoud wat eigenlijk nodig is voor deze huizen. Dus heeft u tijd om lekker in de tuin te werken, want elk huis is uitgevoerd met een leuke en zonnige tuin.

Praktische indeling

De indeling is zeer praktisch: op de begane grond een entreehal, toilet, een lichte doorzon woonkamer met een zeer praktische vaste kast, halfopen keuken, slaapkamer en een fraaie en luxe badkamer. Op de verdieping dus nog de mogelijkheid voor slaapkamer(s), badkamer, werkruimte, etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschikbare woningen type Duindoorn:

BouwnummerKleur gevel/dakPerceelPrijs
A14Wit/antraciet302 m2VERKOCHT
A15Wit/antraciet300 m2VERKOCHT
A16Rood/antraciet300 m2VERKOCHT
A17Rood/antraciet300 m2VERKOCHT
B10Wit/antraciet290 m2€ 337.500,- (Optie)
B11Wit/antraciet272 m2€ 335.000,- (Optie)
B14Rood/antraciet300 m2€ 339.900,-
B15Rood/antraciet300 m2VERKOCHT
B16Wit/Oranje300 m2€ 342.500,-
B17Wit/oranje300 m2€ 342.500,- (Optie)

Meer info?

Download dan de brochure. Een vrijblijvend informatiegesprek? Vul het onderstaande formulier in!