Informatieochtend 9 maart 2019

Open Huizendag 30 maart Claverveld!
Claverveld doet mee met NVM Open Huizendag! Benieuwd naar de vorderingen of nieuwsgierig naar het nog beschikbaar aanbod? Kom dan vrijblijvend langs bij de Weijevlietweg te Vlissingen (locatie Bouwbord) en laat de makelaars u informeren over de woningen en locatie.

Vanwege succesvolle verkoop start de bouw van de eerste woningen al in het voorjaar 2019! 

Datum: 30 maart 2019
Tijdstip: 10:00 – 12:00 uur

In het project Claverveld te Vlissingen verkoopt M2 Makelaars woningen die door Zeeland Wonen ontwikkeld worden. De verkoop is onlangs gestart! Binnen deze fase is keuze uit twee woningtypes: twee-onder-één-kap gezinshuizen en levensloopbestendige woningen met een geheel gelijkvloers woonprogramma.

Woningtype Aardaker:
Ruime twee-onder-één-kap woningen

Ruime twee-onder-één-kap woningen met garage of berging en tuinen op het zuid/westen. Drie verdiepingen met heel veel leefruimte en zeer duurzaam. Parkeer op eigen terrein en geniet aan de mooie ligging aan een brede laan.

Bekijk hier alles over woningtype Aardaker.

Woningtype Duindoorn:
Onderhoudsarme woningen met een gelijkvloers woonprogramma

Volledig gelijkvloers wonen met een woonprogramma waar alle vertrekken zijn gelegen op de begane grond, dus wonen, slapen én sanitair op de begane grond. In dit huis kunt u zeer lang blijven wonen. Op de verdieping is er ruimte voor logees of hobby. Met een mooie zonnige tuin en uitzicht op de watergang!

Bekijk hier alles over woningtype Duindoorn.

Woningtype Sporkehout:
Een rij met vier grote gezinshuizen

Een vier-onder-één-kap woning met stuk voor stuk ruime gezinshuizen! De linkerhoek is gelijk aan Aardaker XL, de tussenwoningen en rechterwoning is gelijk aan de Aardaker. Met een fijne ligging door een speelveld achter de tuin. De hoekhuizen bieden de mogelijkheid voor een garage.

Bekijk hier alles over woningtype Sporkehout.