fbpx

De bouw is gestart!

Dinsdag 3 december: infodag op kantoor M2 Makelaars!

Benieuwd naar de mogelijkheden om te wonen in Claverveld? M2 Makelaars organiseert op dinsdag 3 december een infomiddag op het kantoor te Vlissingen aan de Paul Krugerstraat 9. Interesse? Loop gerust even binnen tussen 16.00 uur en 18.00 uur en laat u informeren over de allerlaatste beschikbare woningen in dit prachtige en groene nieuwbouwproject aan de rand van Vlissingen.

Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen! Wilt u voor die tijd al informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend informatief gesprek!

Onze makelaar Marco vertelt alles over het project én de omgeving!

In het project Claverveld te Vlissingen verkoopt M2 Makelaars woningen die Zeeland Wonen ontwikkelt. Er is keuze uit twee woningtypes: twee-onder-één-kap gezinshuizen en levensloopbestendige woningen met een geheel gelijkvloers woonprogramma.

Woningtype Aardaker:
Ruime twee-onder-één-kap woningen

Ruime twee-onder-één-kap woningen met garage of berging en tuinen op het zuid/westen. Drie verdiepingen met heel veel leefruimte en zeer duurzaam. Parkeer op eigen terrein en geniet aan de mooie ligging aan een brede laan.

Bekijk hier alles over woningtype Aardaker.

Woningtype Duindoorn:
Onderhoudsarme woningen met een gelijkvloers woonprogramma

Volledig gelijkvloers wonen met een woonprogramma waar alle vertrekken zijn gelegen op de begane grond, dus wonen, slapen én sanitair op de begane grond. In dit huis kunt u zeer lang blijven wonen. Op de verdieping is er ruimte voor logees of hobby. Met een mooie zonnige tuin en uitzicht op de watergang!

Bekijk hier alles over woningtype Duindoorn.

Woningtype Sporkehout:
Een rij met vier grote gezinshuizen

Een vier-onder-één-kap woning met stuk voor stuk ruime gezinshuizen! 

Dit woningtype is helaas helemaal uitverkocht.

Bekijk hier alles over woningtype Sporkehout.