M2 Makelaars

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Binnenkort: webinar “Je huis verkopen in de huidige markt. Wat is de beste aanpak?” door M2 Makelaars

Binnenkort: webinar “Je huis verkopen in de huidige markt. Wat is de beste aanpak?” door M2 Makelaars

Gelukkig draait de woningmarkt ondanks corona nog prima door. Er is veel vraag en maar weinig aanbod. In combinatie met een lage hypotheekrente zorgt dit voor een drukke woningmarkt met veel kandidaten per woning. Dus het verkopen van je huis lijkt makkelijk en snel te regelen. Maar de valkuil is natuurlijk om misschien wel te snel toe te happen of wellicht een verkeerde prijsstrategie te kiezen. Juist in deze markt blijkt het zeer belangrijk de verkoop zeer zorgvuldig aan te pakken.

Marco en Martin gaan hun visie op diverse van deze punten geven tijdens een webinar wat op dinsdag 9 juni om 20.00 uur gehouden zal worden.

Deelname is gratis, wel even aanmelden op voorhand via deze link:
https://m2-makelaars.webinargeek.com/je-huis-verkopen

De tekst gaat verder onder deze video

Wat is een webinar?

Een webinar is eigenlijk gewoon een online presentatie. Door de maatregelen die de overheid voorschrijft, kun je niet met groepen bij elkaar komen natuurlijk. En daarom doen wij het op deze manier: een online platform waar klanten onze presentatie kunnen volgen.

Het werkt heel eenvoudig. Voor het volgen van dit webinar is geen software nodig, er hoeft niets gedownload te worden. Voor aanvang ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven een link naar een internetpagina. Vlak voor het webinar start, ga je naar die pagina en je kunt alles gewoon in je internetbrowser bekijken.

Tijdens het webinar zie en hoor je Martin en Marco hun verhaal doen en zullen ook afbeeldingen en video’s getoond worden ter ondersteuning van de presentatie.  Het is ook mogelijk om tijdens het webinar vragen te stellen door middel van een chatfunctie. Zelf ben je als bezoeker dus niet in beeld en niet te horen en dus ook niet zichtbaar voor andere kijkers. De chat is ook privé en wordt alleen door de medewerkers van M2 Makelaars gezien en beantwoordt.

Wat wordt behandeld?

Voor dit webinar hebben we diverse punten die we gaan toelichting, afgewisseld met wat filmpjes en interactie met de kijkers. Zo zal er aandacht zijn voor de marktontwikkeling vanaf ‘vroeger’ tot nu, wat is onmisbaar bij de verkoop, hoe en welke online platforms publiceer je de woning, welke verkoopaanpak werkt het beste, wat is de toekomstverwachting, etc. En: voor elke kijker is er een hele leuke aanbieding én attentie!

Hoe lang duurt het?

Het webinar start om 20.00 uur en we verwachten dat het ca. 45 tot 60 minuten zal duren. Dit is wat afhankelijk van de vragen die gesteld worden.

Hoe kan ik deelnemen?

Heel eenvoudig, gewoon even registreren via https://m2-makelaars.webinargeek.com/je-huis-verkopen. Je ontvangt daarna een bevestiging van de inschrijving en een link naar het webinar waar je op dinsdag 8 juni om 20.00 uur kunt kijken.

We hopen veel bezoekers te mogen ontvangen in ons virtuele kantoor!

Gerelateerde berichten

#Gezocht! Riante tuin voor Tim

M2 Makelaars is voor een klant op zoek naar een leuk huis op een riant perceel van minimaal 500m2....

Lees verder

Verscherpte corona maatregelen en de gevolgen voor de makelaardij

De makelaardij en de corona maatregelen Deze week zijn de maatregelen m.b.t. het terugdringen van...

Lees verder

Krappe woningmarkt? Zo kom je toch aan je droomhuis!

Krappe woningmarkt? Zo kom je toch aan je droomhuis! De krapte in de woningmarkt blijft nog wel...

Lees verder