Ben jij onze nieuwe Content Manager?

🌟 Word jij onze next-level Content Manager? Join our team! 🌟

Hey jij daar, creatieve duizendpoot! 🎨

Ben jij altijd in de weer met je smartphone, tablet, en laptop? Zijn social media trends en catchy content helemaal jouw ding? Dan hebben we nieuws voor je: wij zijn op zoek naar een bruisende Content Manager om ons dynamische team te versterken!

 

Over Ons:

Wij zijn M2 Makelaars, een innovatieve speler in de makelaardij en we ademen creativiteit. Dit willen we naar een nóg hoger level brengen. Van weblogs die lezen als een charmante conversatie tot video’s die direct een glimlach op ieders gezicht toveren – we zoeken nu een enthousiaste Content Manager om ons naar die grotere hoogte te brengen.

 

Wat Je Doet:

Als Content Manager ben jij dé persoon voor het creëren en redigeren van content die onze uitingen laat stralen. Je schudt boeiende weblogs uit je mouw, beheert onze social media met het grootste gemak en tovert met video’s als een ware regisseur. Of het nu gaat om het filmen van een inspirerende vlog van een collega of het editen van een live bezichtiging – jij hebt het in de vingers. En mocht het heel erg druk zijn, dan vind je het geen probleem om ook eens de telefoon op te nemen om je collega’s te helpen.

 

Wie Je Bent:

Je bent een woordkunstenaar met een neus voor trends. Creatief schrijven is jouw kracht en het ontwerpen van social media posts gaat met het grootste gemak. Jouw enthousiasme voor digitale promotie is aanstekelijk en je hebt een scherp oog voor visuele esthetiek. Video’s editen zit in je bloed en je weet hoe je websitebezoek moet analyseren om de content beter aan te laten sluiten.

 

Wat Wij Bieden:

Bij M2 Makelaars houden we van een dynamische en informele werkomgeving. Je krijgt de vrijheid om jouw creatieve ideeën tot leven te brengen en je hebt de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een enthousiast team. Daarnaast bieden we:

– Een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw skills.

– Wat ons betreft een werkweek van 4 of 5 dagen per week.

– Inspirerende collega’s die niet kunnen wachten om met jou samen te werken.

 

Solliciteer Nu!

Wil jij deel uitmaken van ons content avontuur? Stuur ons jouw creatieve sollicitatie  – op welke manier je ook wilt – waarin je ons laat zien waarom jij de ultieme Content Manager bent. We kunnen niet wachten om kennis te maken!

 

Let’s create digital magic together!

Solliciteer via marco@m2makelaars.nl of bel 06-13679420 (of app)voor meer informatie. Deadline voor sollicitaties is vrijdag 8 september 2023.

 

M2 Makelaars is een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit waardeert. We moedigen kandidaten van alle achtergronden aan om te solliciteren.

 

Op de hoogte blijven?

Deel je mailadres met ons en ontvang relevant woonnieuws van M2 Makelaars.