Martin Maranus

Gecertificeerd NVM makelaar/taxateur
Listings - 0 properties

Een echte levensgenieter! Bevlogen, gepassioneerd en heeft een voorliefde voor wandelen en fietsen. Volledig op de hoogte van de Zeeuwse woningmarkt en kent ieder hoekje van Walcheren als zijn broekzak. Deinst niet terug voor uitdagingen en weet als geen ander koper en verkoper samen te brengen. Is zeer milieubewust en hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Martin heeft jarenlange ervaring en is sinds 2005 ook enthousiaste medeoprichter van M2 Makelaars.

more details

Marco van der Knaap

Gecertificeerd NVM makelaar/taxateur
Listings - 0 properties

Enthousiasteling pur sang. Zoekt stad en land (en zelfs Amerika!) af voor nieuwe ontwikkelingen in de wereld van de makelaardij, om deze weer terug te kunnen vertalen naar de Zeeuwse woningmarkt. Post, shared en liked wat af op sociale media en is met recht een expert op het gebied van marketing, internet en sociale media te noemen! Is altijd aan het sporten, een fanatiek basgitarist en muziek vormt een rode draad door zijn gezinsleven. Marco zette zijn eerste stappen in…

more details

Tommy van Overmeeren

Gecertificeerd NVM makelaar/taxateur
Listings - 0 properties

Een Zeeuws-Vlaming in hart en nieren. Vertelt u graag alles over de Zeeuws- Vlaamse woningmarkt en de prachtige omgeving. Tommy beschikt over een rijk netwerk van bedrijven en woningzoekers en is hiermee de persoon om uw woning te verkopen! Tommy heeft een voorliefde voor sport, speciaal biertjes en kweekt als hobby vogels.

more details

Debra Zweedijk

Vastgoedadviseur
Listings - 0 properties

Debra Zweedijk is al geruime tijd werkzaam als vastgoedadviseur in de regio Bevelanden en kent inmiddels het klappen van de zweep als geen ander! Haar gedrevenheid, enthousiasme en pro-actieve inzet heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd. Debra is werkzaam voor onze vestiging te Goes en het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers uit die regio. Het werkgebied bestrijkt geheel Noord en Zuid Beveland. Uw opdracht is bij Debra in zeer deskundige handen!

more details

Annerieke Smit

Binnendienst medewerker
Listings - 0 properties

Een echte doorzetter, Annerieke reilt en zeilt de binnendienst in Goes en is als gecertificeert ARMT assistent-makelaar ook deels werkzaam in de buitendienst. Zij is samen met Debra het aanspreekpunt van het kantoor te Goes. Zeer hulpvaardig en een echt familiemens. 2017 was helemaal haar jaar met een huwelijk en een prachtige nieuwe woning.

more details

Mariska Schutte

Binnendienst medewerker
Listings - 0 properties

Meer dan 12 jaar werkzaam bij M2 Makelars en het vertrouwde gezicht binnen onze vestiging in Vlissingen. Zij kent als geen ander het gehele verkoopproces en legt graag alles aan u uit. Een harde werker en altijd in voor een grapje. Mariska is moeder van 3 stoere jongens, houdt van koken en is handig en creatief!

more details

Paméla Nieuwenhuize

Assistent-makelaar/binnendient (KRMT gecertificeerd)
Listings - 0 properties

Op Paméla kunt u bouwen, zij werkt punctueel. Paméla is een fanatiek hardloopster en tennisster. De ladiesrun van de kustmarathon is ieder jaar een vaste prik! Met haar studie Vastgoed & Makelaardij kan zij u voorzien in al uw woonwensen. Paméla is gek op mode en beschikt over een indrukwekkende schoenencollectie.

more details

Emma de Schepper

KRMT Makelaar
Listings - 0 properties

Emma is een echte duizendpoot. Een gecertificeerde KRMT makelaar die zowel binnen het kantoor als in de buitendienst actief is. Emma springt bij op de vestiging waar het op dat moment nodig is. Ze is woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen, maar is ook goed bekend op Walcheren en Beveland. Met ruim 12 jaar ervaring in de makelaardij kent zij het vak als geen ander!

more details

Petra Admiraal

Administratief Medewerker
Listings - 0 properties

Petra houdt van hectiek op het makelaarskantoor. “Het werk is altijd weer anders en dat maakt het juist zo leuk”! Voorheen heeft ze bijna 10 jaar op een makelaarskantoor gewerkt in het noorden van het land. Ze is gek op muziek, motorrijden, yoga en ze volgt een cursus edelsmeden.

more details

Annika Kole

Assistent-makelaar/binnendienst
Listings - 0 properties

Onze positieveling, werkt altijd met een aanstekelijk enthousiasme. Staat u graag te woord en geen vraag is te veel. Ziet kansen en werkt graag aan nieuwe ontwikkelingen en (communicatie)uitingen om de verkoop van uw woning te bevorderen. Annika houdt van alles wat te maken heeft met wonen & interieur, Pinterest is dan ook één van haar favoriete apps. Je kunt Annika zowel op het kantoor te Vlissingen als bij een afspraak bij een woning tegen komen.

more details