fbpx

Martin Maranus

Gecertificeerd NVM makelaar/taxateur
Listings - 0 properties

Een echte levensgenieter! Bevlogen, gepassioneerd en heeft een voorliefde voor wandelen en fietsen. Volledig op de hoogte van de Zeeuwse woningmarkt en kent ieder hoekje van Walcheren als zijn broekzak. Deinst niet terug voor uitdagingen en weet als geen ander koper en verkoper samen te brengen. Is zeer milieubewust en hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Martin heeft jarenlange ervaring en is sinds 2005 ook enthousiaste medeoprichter van M2 Makelaars.

more details

Marco van der Knaap

Gecertificeerd NVM makelaar/taxateur
Listings - 0 properties

Enthousiasteling pur sang. Zoekt stad en land (en zelfs Amerika!) af voor nieuwe ontwikkelingen in de wereld van de makelaardij, om deze weer terug te kunnen vertalen naar de Zeeuwse woningmarkt. Post, shared en liked wat af op sociale media en is met recht een expert op het gebied van marketing, internet en sociale media te noemen! Is altijd aan het sporten, een fanatiek basgitarist en muziek vormt een rode draad door zijn gezinsleven. Marco zette zijn eerste stappen in…

more details

Emma de Schepper

Vastgoedadviseur (KRMT gecertificeerd)
Listings - 0 properties

Emma is een echte duizendpoot. Een gecertificeerde KRMT makelaar die het werkgebied Zeeuws-Vlaanderen voor M2 Makelaars verzorgt. Emma is geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen en kent het gebied dan ook als haar broekzak. Met ruim 12 jaar ervaring in de makelaardij kent zij het vak als geen ander!

more details

Annika Kole

Commercieel/administratief medewerker
Listings - 0 properties

Onze positieveling, werkt altijd met een aanstekelijk enthousiasme. Staat u graag te woord en geen vraag is te veel. Ziet kansen en werkt graag aan nieuwe ontwikkelingen en (communicatie)uitingen om de verkoop van uw woning te bevorderen. Annika houdt van alles wat te maken heeft met wonen & interieur, Pinterest is dan ook één van haar favoriete apps. Annika regelt alles op ons kantoor te Goes en vormt samen met Alexandra het enthousiaste team daar.

more details

Alexandra Tramper

Gecertificeerd NVM Makelaar/taxateur
Listings - 0 properties

Alexandra is 33 jaar oud en woont in Wemeldinge, is gecertificeerd als NVM Makelaar/taxateur en zeer deskundig. Ze is geboren en getogen op de Bevelanden en kent deze regio dan ook als haar broekzak! Ze is inmiddels ruim veertien jaar werkzaam in de makelaardij en beschikt ruimschoots over de benodigde kennis en ervaring. Uw woning is bij haar absoluut in goede handen. Naast haar werk rijdt Alexandra graag paard en is ook heel sportief aangelegd. Een goed boek, een gezellig spel…

more details

Daniëlle Oreel

Commercieel/administratief medewerker
Listings - 0 properties

Ik ben Daniëlle Oreel, 35 jaar jong en moeder van drie jonge kinderen.
Sinds november 2018 woon ik weer in het prachtige Vlissingen. De afgelopen 10 jaar ben ik samen met mijn gezin veel op reis geweest. We hebben op prachtige locaties mogen wonen in Australië, Maleisië en Brazilië. Na het behalen van mijn opleiding MER ben ik zeven jaar werkzaam geweest als consulent binnen de uitzendbranche en ben hier zowel in de binnendienst als in de buitendienst werkzaam…

more details

Aurely Draijer

Commercieel/administratief medewerker
Listings - 0 properties

Aurely (spreek uit: Arly) is onze administratieve duizendpoot van het kantoor te Vlissingen. Als full-time medewerker regelt zij alle administratieve zaken van het kantoor daar. Afspraken inplannen, woningen online plaatsen, vragen beantwoorden, niets is Aurely te veel. Deze echte all-round functie is haar op het lijf geschreven en het soms wat chaotische verloop van de dag (het gaat nooit zoals gepland op een makelaarskantoor) is juist wat haar zo aanspreekt in het werk.

more details

Mirjam Bruins Slot

Assistent-makelaar (ARMT gecertificeerd) / Binnendienst
Listings - 0 properties

Een geboren en getogen Zeeuws-Vlaming. U vindt haar in de binnendienst in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Zij heeft hiervoor 10 jaar bij VVV Zeeland gewerkt en de toeristen laten zien hoe mooi Zeeland is om te verblijven en te recreëren. Ze is moeder van twee stoere boys en woonachtig in Terneuzen. Ze leest graag een goed boek en trekt er vaak op uit met haar gezin in haar vrije tijd.

more details