fbpx

Bouw gestart!


Op zoek een grote twee-onder-één-kap woning, met naar keuze een garage of berging, gelegen aan de rand van de stad in een wijk waar kinderen gezellig en veilig kunnen spelen? Kijk dan eens naar deze zeer duurzame huizen in Claverveld: woningtype Aardaker of de nóg grotere variant Aardaker XL. Een zee van ruimte in een onderhoudsarm huis met kunststof kozijnen en vloerverwarming middels een warmtepomp systeem. Geen gasaansluiting meer en door zonnepanelen op het dak een energieneutraal huis: geen verwarmingskosten dus!

Het huis heeft een leuke indeling met een U-vormige woonkamer waar naar keuze de keuken aan de straatzijde of juist de tuinzijde geplaatst kan worden. Met drie ruime slaapkamers op de 1e verdieping en een 2e zolderverdieping met mogelijkheid voor nog eens 1 of 2 slaapkamers kan met recht van een zeer groot huis worden gesproken.

De woningen liggen aan de rand van Vlissingen, grenzend aan het buitengebied. Voor wandelaars of natuurliefhebbers een uitstekende locatie: heerlijk wandelen langs de velden, bijvoorbeeld over het bunkerpad wat tot aan Middelburg doorloopt. Voor de kinderen is er de goed bekend staande basisschool ‘De Wissel’ vlakbij, maar ook voortgezet onderwijs zoals het Scheldemond College of de CSW is op een steenworp afstand. Bovendien is er een uitgebreid wijkwinkelcentrum om de hoek en is ook het NS station vlakbij.

Duurzame wijk

Claverveld is een duurzame wijk: de woning worden niet meer op het gasnet aangesloten, maar de verwarming vindt plaats door middels van een milieuvriendelijk warmtepomp systeem. En de (elektrische) energie die daarvoor nodig is, wordt door de zonnepanelen op het dak gecompenseerd. Een energieneutraal huis dus!

Warmtepomp en zonnepanelen

De huizen worden uitgevoerd met een warmtepomp voor de verwarming middels vloerverwarming en zonnepanelen voor de compensatie van het volledige energieverbruik voor de verwarming. Een energieneutrale woning! De complete installatie bestaande uit de warmtepomp voor verwarming en warm water en de benodigde zonnepanelen met omvormer kan worden geleased of worden gekocht. Bij koop kost de complete installatie € 17.600,- voor type Aardaker en € 19.000,- voor type Aardaker XL. Lease van de installatie is ook mogelijk. Op basis van een 30-jarig contract zijn de kosten hiervan € 120,- per maand voor type Aardaker en € 138,- per maand voor type Aardaker XL.

Foto’s / Impressies

Binnenzijde

Klik hier om een impressie van de binnenzijde van de woonkamer in een 360 graden tour te bekijken!

Onderhoudsarm

Deze huizen zijn onderhoudsarm: kunststof kozijnen en thermisch verduurzaamd hout als planken. Een druppeltje olie in de scharnieren en af en toe een doek over de kozijnen is het enige onderhoud wat eigenlijk nodig is voor deze huizen. Dus heeft u tijd om lekker in de tuin te werken, want elk huis is uitgevoerd met een leuke en zonnige tuin.

Praktische indeling

De indeling is zeer praktisch, bekijk de onderstaande plattegronden maar eens!

Een mogelijke indeling van de 2e verdieping met twee slaapkamers en een ruime overloop.

Beschikbare woningen type Aardaker:

BouwnummerKleur gevel/dakPerceelPrijs (bij lease van warmtepomp en zonnepanelen)Prijs (bij koop van warmtepomp en zonnepanelen)Status
A10 (XL)Rood/antraciet270 m2VERKOCHT
A11Rood/antraciet270 m2VERKOCHT
A12Wit/antraciet270 m2VERKOCHT
A13 (XL)Wit/antraciet302 m2VERKOCHT
B5 (XL)Rood/antraciet270 m2VERKOCHT
B6Rood/antraciet270 m2VERKOCHT
B7Wit/oranje270 m2VERKOCHT
B8 (XL)Wit/oranje300 m2€ 377.900,- € 396.900,-Beschikbaar
C1Wit/antraciet289 m2€ 349.900,-€ 367.500,-Beschikbaar
C2 (XL)Wit/antraciet279 m2€ 379.900,-€ 398.900,-Beschikbaar
C13 (XL)Wit/rood252 m2€ 369.900,-€ 388.900,-Beschikbaar
C14Wit/rood259 m2€ 349.900,-€ 367.500,-Beschikbaar

Meer info?

Download dan de brochure. Een vrijblijvend informatiegesprek? Vul het onderstaande formulier in!