Ons Team

Het enthousiaste team van M2 Makelaars

Het personeel is het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Daar zijn wij bij M2 Makelaars van doordrongen. De medewerkers vertegenwoordigen het bedrijf en moeten de verwachtingen waarmaken die de klant van ons heeft.

Daarom zijn onze medewerkers hoog opgeleid. Niet alleen de makelaars worden regelmatig bijgeschoold. Alle personeelsleden volgen regelmatig cursussen en opleidingen om bij te blijven.

Teamfoto

Hieronder stellen wij de mensen achter M2 Makelaars aan u voor.

Marco van der Knaap, NVM Makelaar/taxateur o.z. regio Walcheren

Foto Marco Marco van der Knaap is beëdigd en gecertificeerd makelaar/taxateur o.g. Door zijn vele jaren ervaring is uw verkoop-, aankoop- of taxatieopdracht bij Marco in goede handen. Hij is vakkundig, gedreven en zoekt altijd naar manieren om de dienstverlening van M2 Makelaars te perfectioneren. Dankzij zijn creativiteit ziet Marco steeds weer mogelijkheden tot vernieuwing en verbetering. Behalve met woningen verkopen en aankopen, houdt Marco zich bezig met het optimaliseren van de internetpresentatie van het woningbestand. "Vijfentachtig procent van de woningen wordt verkocht met behulp van internet. Een toegankelijke, duidelijke en complete website is essentieel voor een succesvolle verkoop. Onderzoek en klanten tonen dagelijks aan dat juist de kwaliteit van de woningpresentatie doorslaggevend is voor kandidaat-kopers om een bezichtiging aan te vragen."

Mail: | Tel: 06-13679420

  

Martin Maranus, NVM Makelaar/taxateur o.z. regio Walcheren

Foto Martin Martin Maranus is beëdigd en gecertificeerd makelaar/taxateur o.g. en heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in de makelaardij. Hij is makelaar in hart en nieren. Martin weet altijd net dat beetje extra te geven om aan de wensen van de opdrachtgever te voldoen. "De klant geeft het vertrouwen, wij zorgen dat het goed komt. Van A tot Z, vanaf de eerste foto tot de overdracht bij de notaris, kunnen onze opdrachtgevers rekenen op onze zorgvuldige dienstverlening." De aankoopbegeleiding vindt Martin een prachtige service van M2 Makelaars. "Het geeft enorm veel voldoening om voor kandidaten de perfecte woning te vinden en deze dan zo gunstig mogelijk aan te kopen. Door een makelaar van M2 Makelaars in te schakelen bij de aankoop, kunnen kopers veel geld besparen en tegelijk zorgen en problemen voorkomen."

Mail: | Tel: 06-13679421

Debra Zweedijk, vastgoedadviseur regio Bevelanden

Foto Debra Debra Zweedijk is al geruime tijd werkzaam als vastgoedadviseur in de regio Bevelanden en kent inmiddels het klappen van de zweep als geen ander! Haar gedrevenheid, enthousiasme en pro-actieve inzet heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd. Debra is werkzaam voor onze vestiging te Goes en het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers uit die regio. Het werkgebied bestrijkt geheel Noord en Zuid Beveland. Uw opdracht is bij Debra in zeer deskundige handen!

Mail: | Tel: 06-10222194

Tommy van Overmeeren, vastgoedadviseur regio Zeeuws-Vlaanderen

Foto Tommy Tommy van Overmeeren is als geboren en getogen Zeeuws-Vlaming uw optimale adviseur voor deze regio. Hij heeft jaren ervaring in de makelaardij en is daarnaast op sportief en politiek gebied actief in de regio. Hij kent de regio als zijn broekzak en weet u hier dan ook veel over te vertellen. Belangrijke kenmerken voor een adviseur in de makelaardij. Zijn vriendelijke instelling, klant- en resultaatgerichtheid hebben al tot vele tevreden huizenkopers en verkopers geleid. "De klantenreferenties op Funda vind ik een grote stap vooruit. Eindelijk kunt u als klant zien waar een makelaar goed in is en welke daarom het beste bij u past. Uw wensen staan centraal in het proces. Uiteraard is mijn streven, als sportman, om zo goed mogelijk te scoren en u te ontzorgen. Zodat u een volgende keer zeker weer bij ons aanklopt". Kortom, bent u van plan een woning te kopen of verkopen? Dan moet u bij Tommy zijn!

Mail: | Tel: 06-20875776

Paméla Nieuwenhuize, gecertificeerd kandidaat makelaar

Foto Pamela Paméla heeft de opleiding Vastgoed en Makelaardij op de Hogeschool Rotterdam afgerond en heeft grote inhoudelijke kennis over het makelaarsvak. Paméla is op het kantoor te Vlissingen zowel als commercieel medewerker als kandidaat-makelaar werkzaam. Dit betekent dat ze het proces van A tot Z meemaakt en van alle ‘ins and outs’ op de hoogte is! Regelmatig verzorgd zij bezichtigingen en ondersteunt de makelaars daar waar nodig. Paméla heeft kennis van zaken, werkt met veel enthousiasme en staat altijd voor u klaar!

Mail: | Tel: 0118 - 44 22 00

Mariska Schutte, Commercieel administratief medewerkster

Foto Mariska Mariska Schutte is de administratieve duizendpoot van M2 Makelaars. Zij is vanaf de oprichting van M2 Makelaars een belangrijke spil binnen de organisatie. Mariska weet wat er omgaat in de makelaardij en is voor zowel de opdrachtgevers als de makelaars een echte aanwinst. Zij coördineert nauwkeurig tal van zaken, zoals administratie, correspondentie en koopaktes. Ook is zij vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten. "Daarom is het essentieel goed op de hoogte te zijn van de panden in portefeuille", aldus Mariska. Bovendien legt Mariska altijd de laatste hand aan de presentaties van de woningen. "Een goede internetpresentatie en brochure zijn belangrijke aspecten voor de succesvolle verkoop van een woning", geeft Mariska aan. Dankzij jarenlange ervaring en haar opleiding tot vastgoedspecialist, heeft ze uitgebreide kennis van het makelaarsvak. "Ook voor een commercieel administratief medewerkster is dat van groot belang."

Mail: | Tel: 0118 - 44 22 00

Annika Kole, Commercieel administratief medewerkster

Foto Annika Annika is sinds 1 juli 2015 ons team op het kantoor te Vlissingen komen versterken. Zij heeft haar HBO studie Communicatie afgerond aan de Hogeschool te Vlissingen en weet u keurig te woord te staan! Zij zorgt voor onder andere de administratieve afhandeling van alle opdrachten op ons kantoor. Tevens kunt u Annika aan de telefoon krijgen als u een afspraak wilt maken of binnenloopt op ons kantoor. Annika is enthousiast en zeer gemotiveerd om uw woning zo goed mogelijk te presenteren op onze websites! Zij heeft jaren ervaring op het administratieve vlak en voert haar werkzaamheden zeer nauwkeurig uit.
Mail: | Tel: 0118 - 44 22 00

Annerieke Everse, Commercieel administratief medewerkster

Foto Annerieke Annerieke is de administratieve duizendpoot van het kantoor te Goes. Afspraken inplannen, koopaktes maken, taxaties uitwerken, Annerieke kan het allemaal en werkt daarbij snel en accuraat. Ze heeft een secretaresse opleiding onlangs afgerond en na een stageperiode werkt Annerieke nu full-time voor ons kantoor te Goes.
Mail: | Tel: 0113 - 23 79 79