M2 Dossier

Uw online dossier: het M2 Dossier

Wanneer u via M2 Makelaars uw woning te koop aanbiedt, krijgt u uw eigen M2 Dossier. Hierin worden alle ontwikkelingen rondom de verkoop van uw woning nauwkeurig bijgehouden.

Hoe werkt het M2 Dossier


Het dossier kunt u raadplegen via internet. U ontvangt van M2 Makelaars een inlognaam en een wachtwoord, waarmee u 24 uur per dag kunt inloggen in uw M2 Dossier. U kunt inloggen via https://www.mijnnvm.nl/login/


Wat kunt u allemaal vinden in uw M2 Dossier?

Objectinformatie

Hier vindt u algemene informatie over u woning zoals: woninggegevens, presentatieteksten, foto's, plattegronden, locatiekaarten, de vraagprijs en eventueel de video of de Virtual Tour van uw object. Dit zijn de gegevens waarmee uw woning op alle websites wordt gepresenteerd.

Documenten

Aan uw dossier kunnen belangrijke documenten worden gekoppeld worden. Per document kan de makelaar aangeven of deze op de publieke website van M2 Makelaars worden getoond. Zo kunnen website-bezoekers bijvoorbeeld ook een eigendomsbewijs, kadastrale kaart of lijst van zaken raadplegen.

Financiële informatie

Hier kunt u de financiële zaken met betrekking tot uw woning bekijken. U vindt hier bijvoorbeeld de gemaakte afspraken over de courtage en ook ziet u welke kosten, bijvoorbeeld voor advertenties, er al voor uw object zijn gemaakt.

Bezichtigingen

Wanneer voor uw woning een bezichtiging is afgesproken, kunt u dit hier zien. Ook leest u hier de eerste reacties. Waren de kijkers geïnteresseerd? Of was het niet wat ze hadden verwacht? U hoort het altijd meteen van uw makelaar, maar u kunt het ook allemaal nalezen in uw M2-dossier. Een aantal dagen na de bezichtiging neemt de makelaar contact op met de kijker. Ook zijn tweede reactie kunt u vinden in het M2-dossier.

Onderhandelingen

Wanneer op uw woning een bod wordt uitgebracht, gaan we in onderhandeling. Natuurlijk brengen wij u direct op de hoogte om het bod met u te bespreken. Maar u kunt het altijd nog eens op uw gemak nalezen in uw M2 Dossier. Hier wordt het bod nog eens precies omschreven: hoeveel is er geboden, zijn er voorwaarden voor financiering of andere bijzonderheden en wat is de leverdatum.

Transactiegegevens

Wanneer overeenstemming is bereikt over de koopsom en de secundaire leveringsvoorwaarden, worden alle definitieve afspraken hier vastgelegd.

Voortgang

Hier kunt u zien op welke websites uw woning is gepresenteerd en met welke status: te koop met de actuele vraagprijs, verkocht of bijvoorbeeld prijs op aanvraag. Wanneer het object is verkocht, kunt u zien of er al een koopakte is en of deze al is getekend. Als er informatie bekend is over het transport, kunt u die hier vinden.

Correspondentie

Alle correspondentie die is verstuurd rondom de verkoop van uw object kunt u hier nalezen, zoals brieven aan u, aan geïnteresseerden, collega-makelaars, de kopers, de notaris en alle andere correspondentie.

Statistieken

Uiteraard wordt uw woning gepresenteerd op www.m2makelaars.nl. En natuurlijk wilt u weten hoe de belangstelling is voor uw object. Bij de statistieken vind u een nauwkeurig overzicht per week: hoe vaak is het object bekeken, hoe vaak zijn de details bekeken, de Virtual Tour enzovoort. Ook kunt u hier de statistieken van www.huislijn.nl en www.funda.nl vinden.