Titel

Goede redenen om te kiezen voor M2 Makelaars!

U zoekt een makelaar voor de verkoop van uw woning? Of zoekt u wellicht een adviseur om u te begeleiden bij de aankoop van een huis? Dan wilt u een weloverwogen keuze maken en in zee gaan met de makelaar met het meest complete dienstverleningspakket. Hieronder staat in een handig overzicht waar u bij M2 Makelaars op kunt rekenen.

Wilt u weten hoe onze klanten onze dienstverlening waarderen? Klik dan hier voor referenties.

NVM-Lidmaatschap


De NVM is verreweg de grootste branchevereniging van Nederland met meer dan 4.000 leden. Wanneer u zaken doet met een NVM-Makelaar heeft u de zekerheid dat:
  • U te maken heeft met gediplomeerde en gecertificeerde makelaars;
  • U te maken heeft met makelaars die continu bijgeschoold worden;
  • U te maken heeft met een makelaar die beschikt over alle marktgegevens;
  • Uw woning geplaatst wordt op Funda.nl, de best bezochte woonwebsite van Nederland.
Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen! Vraag er naar bij uw NVM-Makelaar of kijk op www.nvm.nl.

Woningen op Funda


U wilt uw woning verkopen. Dan is het belangrijk dat deze ook wordt gevonden door de doelgroep. En uw doelgroep kijkt op Funda.nl. Maar liefst 11 miljoen bezoekers per maand raadplegen deze website (peildatum: januari 2010)!

Zorg daarom dat uw woning op www.funda.nl staat. Daarmee krijgt u kopers over de vloer.

Online woondossier


Voor een buitenstaander is het werk van de makelaar vaak wat onduidelijk. Het is moeilijk te achterhalen wat er precies voor u wordt gedaan en hoeveel reacties uw woning oplevert. Kies daarom voor een makelaar met een digitaal woondossier.

Bij een makelaar met een online woondossier kunt u 24 uur per dag vanaf elke computer met internetverbinding inloggen op uw dossier. Zo kijkt u over de schouder van de makelaar mee en ziet u precies wat de makelaar voor u doet.

Klik hier voor meer informatie over het online woondossier van M2 Makelaars.

Grote bereikbaarheid via telefoon en chat


M2 Makelaars is 7 dagen per week van 's ochtends 9.00 uur tot 's avonds 23.00 uur bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag zijn de kantoren van 9.00 uur tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar. Na 17.00 uur en gedurende het gehele weekend kunt u met ons chatten. Bellen kan dan ook, maar dan alleen naar de mobiele nummers van onze medewerkers.

Bewezen kwaliteit


Wat is er nu een betere maatstaf dan de ervaringen van opdrachtgevers die u voorgingen? Daarom kunt u onze referenties nalezen op deze website, inclusief ons rapportcijfer!

Etalages op drukke locaties


Om uw woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen, is het noodzakelijk dat de woning opvalt. Een goede manier van aandacht trekken is een presentatie van uw woning in een etalage op een drukke locatie met veel passanten. Onze etalages in Vlissingen en Goes staan op zeer drukke kruispunten waar dagelijks vele duizenden mensen langskomen!

Gratis zoekservice


De eerste klap is een daalder waard. Deze uitdrukking is maar al te waar. Daarom is het belangrijk dat uw makelaar beschikt over een uitgebreid zoekersbestand. Dit zijn immers de echt actieve woningzoekers.

Door het aanbieden van een gratis zoekservice vergroot de makelaar zijn zoekersbestand aanzienlijk. Kies daarom voor een makelaar die deze service biedt, om uw eerste klap optimaal te benutten!


Klik hier om u nu in te schrijven voor onze gratis zoekservice!

Parkeerruimte bij het kantoor


Een makelaarskantoor moet laagdrempelig zijn. Potentiële kopers moeten probleemloos kunnen binnenstappen, om bijvoorbeeld een brochure van uw woning af te halen. Een makelaarskantoor dat beschikt over parkeerruimte naast de deur heeft dan natuurlijk de voorkeur. Bij onze kantoren in Vlissingen en Goes kunt u in de directe omgeving parkeren!

Gepersonaliseerde brochures


U verkoopt een woning van hoge waarde. Dit verdient een passende presentatie. Maar al te vaak presenteert de makelaar uw woning op een eenvoudig, slecht geprint A4-tje. Dit is niet het signaal dat u aan uw potentiële koper wilt afgeven. U wilt aangeven dat u een prachtige woning bezit en dat wilt u op alle fronten overbrengen.

Geïnteresseerden ontvangen bij M2 Makelaars een brochure met een prachtige vormgeving op een stevige papiersoort. En bij een bezichtiging ontvangen klanten zelfs een gepersonaliseerde brochure! Met zo'n presentatie van uw woning presenteert u uw woning op passende wijze!

Advertenties in Woonmagazine


Natuurlijk neemt internet een belangrijke plaats in bij de presentatie van uw woning. Toch blijft het belangrijk om te adverteren in een woonmagazine. Het bereik van het NVM-Woonmagazine is maar liefst 95.000 brievenbussen in heel Midden-Zeeland!

Kies daarom voor M2 Makelaars. Wij adverteren in het NVM-Woonmagazine.

Gediplomeerd personeel


Bij M2 Makelaars beseffen wij de waarde van goed personeel. Daarom kiezen wij voor specifiek geschoolde mensen. Alle medewerkers beschikken over een gedegen opleiding in de onroerend goedsector of studeren hiervoor. Voor u de zekerheid dat kandidaat-kopers voor uw woning goed te woord worden gestaan en kunnen rekenen op vakkundige antwoorden.Website

Een goede en overzichtelijke website is een absolute must voor een modern makelaarskantoor. M2 Makelaars besteedt hier dan ook veel aandacht aan. Zeer regelmatig ontvangen wij complimenten van klanten over de kwaliteit van onze website! Wij streven naar zeer uitgebreide en overzichtelijke informatie bij de objecten.

U kunt op onze website onder meer de volgende onderdelen terugvinden:

Selectiemogelijkheden


Een website-bezoeker wil kunnen zoeken in het aanbod. Een lange lijst met objecten wordt al snel als onoverzichtelijk beschouwd. M2 Makelaars biedt uitgebreide selectie- en sorteermogelijkheden bij het woningaanbod. Zo kan de bezoeker snel de juiste keuze maken en riskeert u niet dat potentiële kopers verder kijken op de website van een andere makelaar...

Foto's mét toelichting


Foto's zijn zeer belangrijk bij de objectinformatie. Een lange tekst wordt niet vaak gelezen, maar foto's worden altijd bekeken! Daarom zet M2 Makelaars bij de foto's een korte beschrijving. Deze korte tekst wordt namelijk wél gelezen!

De potentiële koper krijgt zo toch de belangrijkste pluspunten van uw woning mee en die maken hem misschien wel zo nieuwsgierig dat hij de uitgebreide tekst toch gaat lezen.

Directe links naar Social Media


Bezoekers van onze website kunnen met één klink uw object koppelen aan Social Media naar keuze. Hierdoor kunt u rekenen op extra aandacht voor uw woning wanneer deze op Hyves, Facebook of Twitter verschijnt.

Plattegronden


Een veelgehoorde klacht van klanten is het ontbreken van plattegronden bij de objectinformatie. Wij plaatsen daarom zo veel mogelijk plattegronden bij de woningen.

Een goed gepresenteerd huis vergroot de kans op bezichtigingen aanzienlijk.

Streetview


Zeeland is sinds kort ook gefotografeerd door Google Streetview. Dit betekent dat voor een groot deel van de provicie het straatbeeld te bekijken is. Daar waar het beschikbaar is, wordt bij de objectpresentatie ook Google Streetview getoond.

Satellietfoto's


Om nóg een beter beeld van de omgeving te krijgen, biedt M2 Makelaars bij elk object een duidelijke satellietfoto aan. Op deze foto is de omgeving van de woning goed te zien. Voor een betere oriëntatie is het mogelijk straatnamen aan de foto toe te voegen.

Buurtinformatie


Bij alle objecten is ook 'buurtinfo' te vinden. Hier vind u statistische informatie over de omgeving waar het object zich bevindt. De informatie is zeer uitgebreid in zowel cijfermatig als in handige grafieken te bekijken.

Woningplanner


Nóg gemakkelijker wordt het wanneer u bij het object de knop 'woningplanner' ziet! Wanneer u daar op klikt, komt u in een zeer handig programma voor woninginrichting. U ziet de plattegrond van de woning en vanuit een 'bibliotheek' met meubels, vloerafwerking, keuken, sanitair, enzovoort, kunt u zelf alvast de woning inrichten. Alles staat op schaal en bij alle meubelen kunt u het formaat zelf aanpassen. Kiest u bijvoorbeeld voor een bed in de slaapkamer, dan kunt u de maat van het bed met één klik aanpassen aan de maat van uw eigen bed!

Het gebruik van de woningplanner is geheel gratis en u hoeft geen programma's op uw computer te installeren. De woningplanner werkt direct in uw internetprogramma.