Info

Diverse informatie

Via deze pagina vindt u allerhande informatie over verschillende onderdelen van ons kantoor en onze dienstverlening.

M2 Dossier

Als klant van M2 Makelaars heeft u inzage in uw eigen online dossier, het M2 Dossier. In dit dossier wordt alles bijgehouden m.b.t. uw object. U vindt hier bijvoorbeeld bezichtigingsverslagen, onderhandelingen, statistieken, etc.

Het team van M2 Makelaars

M2 Makelaars heeft een gedreven, enthousiast en specifiek opgeleid team van medewerkers. De buitendienst met gecertificeerde makelaars, kandidaat- en assistentmakelaars en administratieve duizenpoten zorgen voor de perfecte afhandeling van uw aan- of verkoopopdracht!

Daarom M2!

U zoekt een makelaar voor de verkoop van uw woning? Of zoekt u wellicht een adviseur om u te begeleiden bij de aankoop van een huis? Dan wilt u een weloverwogen keuze maken en in zee gaan met de makelaar met het meest complete dienstverleningspakket. Een handig overzicht met punten waar u bij M2 Makelaars op kunt rekenen.

Groene Makelaar

Als M2 Makelaars ondernemen wij op een verantwoorde wijze, waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met onze omgeving. Dit uit zich in energiebesparende maatregelen, lidmaatschap van groene organisaties, zelf opwekken van energie en vervoer met de minst mogelijke belasting voor het milieu.

Gratis verhuisservice

Alle klanten van M2 Makelaars bieden wij een gratis verhuisservice aan. Gedurende een of meerdere dagen (afhankelijk van beschikbaarheid) kunt u gebruikmaken van onze verhuiswagen.

Dubbele woonlasten garantie

Koopt u met dubbele woonlasten garantie dan heeft u het risico voor dubbele lasten voor een afgesproken periode (1 of 2 jaar) gedekt. Hierdoor koopt u nu uw nieuwe woning en bent u, in het geval van dubbele lasten, zeker van een maandelijkse compensatie.

NVM

M2 Makelaars heeft gekozen voor het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de grootste makelaarsorganisatie van Nederland. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek.

Privacybeleid

Welke gegevens worden door NVM-makelaars vastgelegd? In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe M2 Makelaars en de NVM omgaan met uw gegevens.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op onze dienstverlening zijn volledig na te lezen via deze website.