Hulp bij Verkoop

Uw huis verkopen? Succes gegarandeerd bij M2 Makelaars!

Als u uw huis gaat verkopen wilt u waarschijnlijk een verkoop die zo vlot mogelijk verloopt, waarbij u een goede prijs krijgt, zonder problemen achteraf. Dat verzorgen wij voor u!

Een makelaar is tegenwoordig niet alleen de persoon die partijen bij elkaar weet te brengen, maak ook steeds meer een 'marketeer'; iemand die uw woning kan 'vermarkten'. Uw huis moet namelijk opvallen tussen al het aanbod, gevonden worden door zoekers en aanspreken bij uw doelgroep. En dat weten wij voor u te bereiken!

Het resultaat? Een goed gestructureerde aanpak, waarbij de presentatie van uw woning met kop en schouders boven die van concurrerende objecten uit steekt waardoor u sneller en voor een betere prijs verkoopt dan andere huizen.

Nodig onze makelaar eens uit voor een vrijblijvende waardebepaling en laat u voorlichten over onze unieke aanpak! Door deze zeer succesvolle aanpak verkochten wij in 2016 maar liefst 272 woningen!
Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Wij komen heel graag vrijblijvend bij u langs, verzorgen een opname van uw woning en bespreken de verkoopmogelijkheden. Na ons bezoek weet u precies hoe uw woning in de markt staat en wat u bij verkoop kunt verwachten. Met het onderstaande formulier kunt u deze vrijblijvende waardebepaling aanvragen.

Typ het onderstaande anti-spam getal over: