Wij helpen u met...

Waar kunnen wij u mee helpen?

M2 Makelaars is een gespecialiseerd kantoor. Wij behandelen alleen woningen en geen bedrijfspanden. Graag helpen wij u bij de verkoop van een huis of bij de koop van een woning. En natuurlijk kunt u bij ons terecht als u een taxatierapport nodig heeft.

Hulp bij verkoop

Een woning verkopen is specialistenwerk. Een makelaar is meer dan een bemiddelaar, hij is ook marketeer. Een optimale marketing in combinatie met een gedreven aanpak en hoge inzet zorgt voor resultaat. Sinds de start van ons kantoor in 2005 hebben wij reeds 1389 woningen mogen verkopen (t/m 31/12/2013) voor onze opdrachtgevers.

Hulp bij koop

Als u gaat kopen, is de hulp van een professional zeker aan te raden. Het is ons vak om de juiste waarde te taxeren, u te informeren over gebreken en mogelijke juridische eigenschappen en uiteraard voor u de onderhandeling te voeren. Ook bij de afronding met contracten, eindinspectie en de gang naar de notaris zullen wij u adequaat bijstaan!

Gratis waardebepaling

Als u verkoopplannen heeft, is de eerste stap wellicht een gratis waardebepaling. Onze makelaar komt bij u langs, voert een inspectie uit en bespreekt met u niet alleen de waarde, maar ook de verkoopmogelijkheden.


Taxaties

Een taxatie is (bijna) altijd nodig voor het verkrijgen van een hypothecaire financiering. Er zijn gevalideerde taxaties via het NWWI of ongevalideerde taxaties. M2 Makelaars kan deze snel voor u verzorgen!